Cerere Inscriere clasa pregatitoare_2022 – Etapa I

( * aceasta cerere se salveaza in dispozitivul dumneavoastra, laptop, pc, etc., se completeaza, se salveaza modificarile efectuate si se va trimite folosind formularul pus la dispozitia dumneavoastra pentru inscrierea online sau se poate depune la secretariatul unitatii in format letric )

IN ATENTIA PARINTILOR_INFORMATII INSCRIERE CLASA PREGATITOARE_2022

Prezentarea spatiilor claselor pregatitoare

CALDERON_CIRCUMSCRIPTIE INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2022!

CRITERII SPECIFICE DE DEPARTJARE PENTRU COPIII DIN ALTE CIRCUMSCRIPTII SCOLARE_2022

 

 

Formularul online de înscriere la clasa pregătitoare, de mai jos, se poate completa doar în perioada 11 Aprilie 2022 – 10 Mai 2022 !

Prima etapa de inscriere se desfasoara in perioada 11.04.2022 – 10.05.2022 ! Va asteptam la secretatiatul unitatii de invatamant cu toate documentele necesare sau le puteti depune online folosind formularul de mai sus.

 

Înscriere clasa pregătitoare online: Pe site ul https://inscriere.edu.ro/  se poate accesa formularul online care permite părinților să precompleteze online datele necesare pentru înscrierea copiilor în învățământul primar.

Mesaj pentru părinți: Atenție! Completarea acestei cereri de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validării prezentei cereri. Acest formular vă permite doar să vă prezentați la secretariatul școlii cu datele copilului pre-completate, scurtând timpul de așteptare al dumneavoastră și al celorlalți părinți

Metodologie inscriere – Clasa Pregatitoare 2022 – 2023

Locuri ramase libere dupa etapa I  – 5

 

FORMULAR DE INSCRIERE ONLINE


     

     

     

    Alte informatii in curs de actualizare !!!