Cerere Inscriere clasa pregatitoare_2021 – Etapa I

( * aceasta cerere se salveaza in dispozitivul dumneavoastra, laptop, pc, etc., se completeaza, se salveaza modificarile efectuate si se va trimite folosind formularul pus la dispozitia dumneavoastra pentru inscrierea online sau se poate depune la secretariatul unitatii in format letric )

 

Acest formular de înscriere la clasa pregătitoare se poate completa doar începând cu data de 29 Martie 2021 !

Prima etapa de inscriere se desfasoara in perioada 29.03-2021 – 28.04.2021 ! Va asteptam la secretatiatul unitatii de invatamant cu toate documentele necesare sau le puteti depune online folosind formularul de mai sus.

 

Înscriere clasa pregătitoare online: Pe site ul https://inscriere.edu.ro/  se poate accesa formularul online care permite părinților să precompleteze online datele necesare pentru înscrierea copiilor în învățământul primar.

Mesaj pentru părinți: Atenție! Completarea acestei cereri de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validării prezentei cereri. Acest formular vă permite doar să vă prezentați la secretariatul școlii cu datele copilului pre-completate, scurtând timpul de așteptare al dumneavoastră și al celorlalți părinți